EN    EL

+306955330120
+306981952556

logo2.jpg
 EN    EL

+306955330120
+306981952556

logo2.jpg
logo2.jpg

Ημερήσιες Κρουαζιέρες

UTOPIA CRUISES KEFALONIA

Kefalonia Cruises - Kefalonia Boat Tours - Utopia Cruises Argostoli Kefalonia - Daily Cruises From Argostoli Kefalonia - Cruises Argostoli Kefalonia - Sunset Cruises Argostoli Kefalonia - Private Cruises Kefalonia

ΗΜΕΡΕΣ

Δευτέρα
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Κυριακή

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

10:00 - 17:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

7 ώρες

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ / ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ

Λιμάνι Αργοστολίου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Η κρουαζιέρα ξεκινάει από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού όπου θα περιπλεύσουμε τη χερσόνησο του Αργοστολίου. Έπειτα θα κατευθυνθούμε προς την απομονωμένη παραλία του Άσπρου Βράχου, προσβάσιμη μόνο διά θαλάσσης, όπου οι απότομοι ασβεστολιθικοί γκρεμοί και τα διάφανα σμαραγδένια νερά θα σας κόψουν την ανάσα.
Επόμενη στάση το νησί των Βαρδιάνων (γνωστό και ως νησί των λαγών), όπου θα απολαύσετε μια μαγευτική και γαλήνια παραλία. Κατά την παραμονή μας μπορείτε να εξερευνήσετε τη βραχώδη επιφάνεια και να επισκεφθείτε το μοναδικό εκκλησάκι του νησιού.
Τελευταίος προορισμός η παραλία Ξι στην Παλλική! Χαλαρώστε στη μοναδική παραλία του νησιού με τη χαρακτηριστική κόκκινη άμμο και τη λασπώδη άργιλο που θα βρείτε στο πρανές της παραλίας. Αλείψτε το κορμί σας προσφέροντας στον εαυτό σας ένα αναζωογονητικό λασπόλουτρο (peeling) και αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν με τον πηλό και την άμμο.
Βίρα τις άγκυρες λοιπόν και επιστροφή στο Αργοστόλι. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες αυτές στιγμές στο σκάφος μας για να χαλαρώσετε και να ανακαλέσετε όλες τις πολύτιμες και ξέγνοιαστες αναμνήσεις που δημιουργήσατε στη μέρα σας μαζί μας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Γεύμα
  • Ανοικτό Μπαρ: αναψυκτικά, νερό, κόκκινο/λευκό κρασί.
  • Βοηθητικό σκάφος για μεταφορές μεταξύ ξηράς και σκάφους.
  • Μάσκες κατάδυσης και 2 σανίδες κωπηλασίας

TI NA ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  • Ανετα ρούχα
  • Αντηλιακό και καπέλο
  • Πετσέτες και μαγιό
  • Φωτογραφική μηχανή
  • Μπουφανάκι / ζακέτα για το βράδυ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

1. Λιμάνι Αργοστολίου    2. Παραλία Άσπρου Βράχου   3. Νησί των Βαρδιάνων  4. Παραλία Ξι

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Αυτή θα είναι σίγουρα η ημέρα που θα τραβήξετε τις περισσότερες και καλύτερες φωτογραφίες από όλες τις διακοπές σας. Το σκάφος, το Ιόνιο, οι παραλίες, το ηλιοβασίλεμα... φρόντισε να είναι φορτισμένο το τηλέφωνό σου!
Όλα περιλαμβάνονται στο εισιτήριό σας. Χωρίς επιπλέον κόστος.
Αφήστε τα όλα σε εμάς, φροντίζουμε τα πάντα εν πλώ!
Kefalonia Cruises - Kefalonia Boat Tours - Utopia Cruises Argostoli Kefalonia - Daily Cruises From Argostoli Kefalonia - Cruises Argostoli Kefalonia - Sunset Cruises Argostoli Kefalonia - Private Cruises Kefalonia
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 82
Αργοστόλι 28100 Κεφαλονιά
Τηλέφωνο: +306955330120 & +306981952556

©2023 Utopia Cruises |  Development & SEO by: Sami Computers - kefalonia.website

Image
 EN    EL